­

Wanneer u naar ons woonzorgcentrum gaat verhuizen dan kijken we samen met u welke zorg of ondersteuning u nodig heeft, maar we kijken ook naar wat u zelf nog kan en graag wilt blijven doen. U bepaalt zoveel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven. De inzet van familie en/of mantelzorgers is hierbij erg belangrijk. Met elkaar proberen we uw dagelijks leven zo vorm te geven zodat u zoveel mogelijk kunt blijven leven zoals u altijd al gewend was.

AdobeStock 34675273 dame glasOns woonzorgcentrum biedt u een comfortabele, veilige en gezellige woonomgeving. U kunt van uw appartement een gezellig thuis maken door uw eigen spulletjes mee te nemen. Er zijn drie soorten appartementen, de meeste beschikken over een aparte zit- en slaapkamer. Alle appartementen beschikken over een eigen keukentje en een ruime badkamer met toilet.

Ieder appartement heeft een aansluiting voor televisie en internet. Op verschillende plekken zijn alarmknoppen aangebracht, zodat u hulp kunt vragen mocht dat nodig zijn.

Als u verhuist naar het Van Julsingha dan betekent dit dat  de zorg bij u komt. Als uw familie of vrienden de zorg of dienstverlening niet meer kunnen leveren dan vullen wij dit aan. Uw familie en vrienden zijn bij  u thuis en kunnen ook blijven mee eten en zelfs blijven slapen. Wanneer wij hiervoor onkosten maken dan brengen wij een kleine onkostenvergoeding in rekening.

Bent u in staat om zelf voor uw huisdier te zorgen, dan verhuist uw dierenvriend gewoon met u mee.

Woonruimtes voor partners
Meerdere appartementen zijn geschikt voor bewoning door echtparen. Wij informeren u hier graag over.

 

 

Heeft U vragen? Bel ons 0596 635080

 

­