­

9818m restaurant JanEerlijk en heerlijk eten
In ons huis is restaurant "De Aanleg" gevestigd. In het restaurant worden dagelijks van 11.30-13.30 uur en van 17.00-19.00 uur warme maaltijden geserveerd. Iedereen is van harte welkom in het restaurant. Samen eten, doet eten. U kunt natuurlijk ook in uw eigen appartement eten. Voor de broodmaaltijd kunt u een keuze maken uit het assortiment van de broodkar die één keer per dag bij u aan de deur komt.

"Wijkfunctie"
Het Van Julsingha biedt een wijkfunctie voor ouderen die zelfstandig wonen, maar die behoefte hebben aan gezelligheid of aanspraak. Omwonenden en bewoners uit de wijk kunnen gebruik maken van verschillende activiteiten, zoals biljarten, klaverjassen of de inloopgroep waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.  

Een boodschap doen
In de centrale hal kunt u terecht voor een boodschapje. In de winkel is een ruim assortiment artikelen aanwezig. De openingstijden staan bij de ingang vermeld.

Wassen, strijken, vouwen
U kunt uw kleding zelf wassen of voor €46,25 per maand laten wassen, strijken en opvouwen. Binnen een week heeft u uw schone was terug, meestal al na 4 dagen! U kunt ook kiezen voor een wasabonnement. Voor het merken van de kleding en het linnengoed wordt eenmalig €75,00 gerekend.  

Vrij om te gaan en staan waar u wilt 

Ons huis ligt op loopafstand van diverse voorzieningen, zoals het bus- en treinstation, winkelcentra, apotheken en huisartsen. Het busje van het huis kan u voor een kleine vergoeding overal naar toe brengen. Bij de receptie kunt u een plaats in het busje reserveren.

Pedicure en kapsalon
In ons huis zijn een pedicure en een kapsalon gevestigd waar u volgens afspraak een behandeling kunt krijgen. We geven u graag meer informatie. 

Tarieven voor aanvullende diensten
Als u tijdelijk of langdurig in het Van Julsingha verblijft zorgen wij voor een groot aantal zaken. Zo wordt o.a. het schoonmaken van uw appartement, het gebruik maken van maaltijden en uw persoonlijke verzorging voor u geregeld. Waar u precies recht op heeft kunt u vinden in het WLZ-kompas van het Zorginstituut Nederland (klik hier).Naast deze standaard voorzieningen staat het u vrij gebruik te maken van aanvullende diensten. Voor deze aanvullende diensten brengt het Van Julsingha kosten in rekening. In onderstaand schema ziet u een overzcht van de mogelijkheden:

Gebruik logeerkamer (incl.logies en ontbijt ) € 65,00 per nacht
Warme maaltijd voor  (incl. dessert) € 5,80 per maaltijd
Warme maaltijd voor derden (incl. soep + dessert)  € 7,05 per maaltijd
Broodmaaltijd (twee plakjes brood+beleg) € 1,75 per maaltijd
Waskosten maandelijks € 46,25 per maand
Waskosten gebruik logeerkamer € 10,00 per maand
Waskosten eenmalig labelen kleding € 75,00 eenmalig
Gesprekskosten telefonie Werkelijke kosten
Vervoer, gebruik bus Werkelijke kosten

 

 

 

Heeft U vragen? Bel ons 0596 635080

 

­