­

handen stokBetrokken en zorgzaam, zo typeren onze cliënten de werkwijze van Thuiszorg Julsingha Thuis. Daar zijn wij blij mee, want we doen onze uiterste best om in uw tempo de goede zorg te verlenen.

Thuiszorg Julsingha Thuis biedt thuiszorg in de gemeenten Delfzijl en Appingedam. Onze wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u nodig heeft. Al uw zorgvragen kunt u bij haar kwijt en samen zoekt u naar de beste oplossing om u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig te laten wonen. Ook wanneer u op de wachtlijst staat voor een verhuizing naar het woonzorgcentrum kan de thuiszorg, totdat u kunt verhuizen, de zorg bij u thuis komen leveren. 

Thuiszorg Julsingha Thuis staat voor:
-Hoge klanttevredenheid
-Kleine teams
-Kleinschalige organisatie dus korte lijnen
-Persoonlijk contact
-Warme zorg waar nodig

Persoonlijke verzorging en verpleging
De meest uiteenlopende activiteiten op het gebied van persoonlijke verzorging behoren tot de mogelijkheden, denk aan hulp bij douchen, wassen, aankleden en naar het toilet gaan. Onze medewerkers zijn deskundig in het uitvoeren van verpleegkundige handelingen, zoals wondverzorging, het toedienen van medicijnen en het geven van injecties. Ook kunnen ze samen met u bepaalde handelingen oefenen of aanleren, zodat u weer zelfstandig kunt functioneren. Voor specifieke vragen m.b.t. stomazorg of diabeteszorg hebben wij een daartoe opgeleide medewerker in dienst.

Contactpersoon
Bij Thuiszorg Julsingha Thuis heeft u een vast contactpersoon. Zij zal regelmatig met u bespreken of de hulp naar wens verloopt. Veranderingen of wijzigingen kunnen rechtstreeks aan uw contactpersoon worden doorgegeven.

Eigen bijdrage
Er is geen eigen bijdrage meer verschuldigd voor de verpleging en verzorging, maar dit kan alleen worden verkregen op basis van een door de wijkverpleegkundige opgestelde indicatie.

PGB zorg/herindicatie's PGB
De wijkverpleegkundige kan een (her)indicatie vaststellen voor uw zorgverzekeraar.

Advies, instructie, voorlichting
Wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning dan kan de wijkverpleegkundige samen met u uw situatie doornemen. Zij kan u advies, instructie of voorlichting geven over al uw zorgvragen. De wijkverpleegkundige kan u bijvoorbeeld adviseren over hoe u met een hulpmiddel zelfredzaam kunt blijven. 

Casemanagement dementie
Wanneer u vergeetachtig wordt dan kunt u een gesprek aanvragen met onze casemanager dementie. De casemanager kan u informatie en voorlichting geven over het verloop van de ziekte, kan u en uw mantelzorger begeleiden bij het ziekteproces en kan evt. thuiszorg voor u regelen. Wanneer thuis wonen niet langer mogelijk is dan kan zij u helpen met het aanvragen van een indicatie. 

Maaltijdvoorziening
U bent van harte uitgenodigd om te komen eten in het restaurant van het woonzorgcentrum. U kunt hier ’s middags van 11.30-13.30 uur en ’s avonds van 17.00-19.00 uur terecht voor een complete maaltijd. Het is ook mogelijk om een maaltijd bij u thuis te laten bezorgen. 

C
ontact en bereikbaarheid
Uiteraard kunt u bij ons in het woonzorgcentrum langskomen voor een persoonlijk gesprek. U kunt op werkdagen tijdens kantooruren vragen naar mevrouw H. Abbring. U kunt haar ook via de e-mail bereiken: h.abbring@julsingha.nl 

Wilt u thuiszorg aanvragen? Dan kunt u 24 uur per dag bellen met: 0596-635 080
 
 
 
Heeft U vragen? Bel ons 0596 635080

 

­